עוגת גבינה בטעמים
עוגת גבינה אישית במגוון טעמים

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית שקעים משולשת:
- 2 קופסאות שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינה לבנה
- 200 גרם גבינת שמנת
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כף אינסטנט וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 50 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם שוקולד חלב
- 2 יחידות עוגיות אוריאו
- 2 כפות רוטב פסיפלורה
- 1 כף ריבת חלב
- 1 כף חמאת בוטנים
- 1 כף ממרח לוטוס
- 1 כף חמאה מומסת
- 1/2 כוס פירות יער
- 2 כפות שמנת מתוקה
- כף אבקת סוכר
- 1/2 קופסא שמנת מתוקה
- 1 כף אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: 1מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינה לבנה, גבינת שמנת, אינסטנט וניל, תמצית וניל.
-
02.
מרססים ספריי שמן בתבנית משולשים מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (להשאיר מקום לציפוי טעמים) ומקפיאים למשך לילה. ציפוי הטעמים:
-
03.
עוגיות אוראו - טוחנים את העוגיות אוריאו במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
04.
חמאת בוטנים - ממיסים את החמאת בוטנים במיקרוגל למשך כ10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
05.
ממרח לוטוס - ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל למשך כ 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים.
-
06.
שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל יחד עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
07.
שוקולד חלב - ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
08.
רוטב פסיפלורה - יוצקים את הרוטב פסיפלורה על משולש ומיישרים.
-
09.
פירות יער - טוחנים את הפירות יער במעבד מזון יחד עם כף אבקת סוכר, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
10.
ריבת חלב - ממיסים ריבת חלב במיקרוגל למשך כ 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
-
11.
מקפיאים את המשולשים למשך כ 4 שעות, מחלצים בעדינות את העוגה מהתבנית ומסדרים בכלי הגשה..
-
12.
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי.
-
13.
שומרים את העוגה במקרר או במקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.