מתכון לעוגת גבינה אפויה עם בסיס של ביסקוויטים ותמצית וניל
עוגת גבינה אפויה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 8 מנותתבנית בגודל 24 ס"מ:
									לבסיס -
								
															- 150 גרם ביסקוויט פתי בר טחון דק מעורבב
- 50 גרם חמאה או מחמאה מומסת
- מעט תמצית וניל
									למלית :
								
															- 1 ק"ג גבינה לבנה
- 2 כפות קמח תופח
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 0.5 מיכל שמנת מתוקה
- 5 ביצים גדולות
- 1 כוס סוכר
- כפית תמצית וניל
- 100 גרם צימוקים מושרים במים חמים
									לציפוי -
								
															- מיכל שמנת חמוצה
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
- 
								01.
								לחמם תנור לטמפרטורה של 175 מעלות 
- 
								02.
								להדק את תערובת הביסקוויטים לתבנית 24 
- 
								03.
								לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה 
- 
								04.
								לשפוך את התערובת על בסיס הביסקוויטים 
- 
								05.
								לעטוף את התבנית עם נייר העיתון הרטוב - לא לסחוט את העיתון 
- 
								06.
								להכניס לתנור למשך 15 דקות ולאחר מכן להוריד את הטמפרטורה ל - 125 מעלות ולהמשיך לאפות שעה ועשרים דקות לא לפתוח את התנור במהלך האפייה טיימר מופעל
- 
								07.
								לאחר שעה ועשרים דקות להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה את השמנת החמוצה מעורבבת עם הסוכר ולהחזיר לתנור לחמש דקות ולכבות את התנור 
- 
								08.
								רצוי להשאיר את העוגה בתנור עד שהתנור מתקרר לגמרי עוגה שתמיד מצליחה 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

