מתכון עוגת גבינה אפויה קלה להכנה | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה קלה להכנה

לא חייבים להסתבך כאשר מכינים עוגת גבינה! מתכון קל להכנה ומדריך שלב אחר שלב בדרך לעוגת גבינה אפויה מושלמת!

מאת: ספיר נסימוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה

המרכיבים ל15-25 מנות:

  • 6 כפות קורנפלור
  • 5 כפות קמח
  • 3/4 כוס חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9%
  • 6 ביצים XL
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 כוס סוכר לחלבונים+לבלילה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפרידים ביצים - את הלבן שמים בקערה של המיקסר ומחכים. את הצהובים שמים בקערה נפרדת גדולה. אל הקערה עם הצהובים - מכניסים את הגבינה + 3/4סוכר+ גרידת לימון, והוניל.

  • 02.

    מערבבים עם מטרפה אח"כ מוסיפים את היבשים (קמח + קורנפלור) לאחר מכן מוסיפים את החלב והמסה מתאחדת, בסוף בזרם איטי.

  • 03.

    מוסיפים את החמאה המומסת.

  • 04.

    מתחילים להקציף את החלבונים יחד עם כוס סוכר שנותרה מקציפים עד שנהיה עננים שהקצף לא יהיה חזק מדי, לאחר מכן מקפלים לתערובת שבקערה בעדינות.

  • 05.

    מחממים תנור ל 230 עם תבנית מים בתחתית.

  • 06.

    מכנייסים את העוגה לתנור ל 10-12 דק ולאחר מכן ממניכים את התנור ל-180 מעלות כ 50 דק'. בהצלחה!

הכנת? כאן מדרגים
(582)