מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים
עוגה קלילה להכנה אבל בעלת היסטוריה של שנים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 שמנת חמוצה
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 אינסטנט וניל
- 5 כפות קורנפלור
- 1/2 כוס חלב
- 1 שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחד: גבינה לבנה, שמנת חמוצה, 3/4 כוס סוכר, 5 חלמונים, 3/4 שקית אינסטנט, וקורנפלור.
-
02.
מקציפים חלבון עם 4 כפות סוכר לקצף ומקפלים בתנועות עטיפה לגבינה.
-
03.
לאפות בתנור בחום גבוה ל5 דקות ועוד 45 דקות בחום בינוי נמוך (150-170 מעלות) עם מגש מים מתחת לתבנית. 220 מעלות ואחר כך 150 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
את האינסטנט שנשאר ניתן להקציף עם החלב והשמנת מתוקה לקצף ולמרוח על העוגה כמובן אחרי שהיא התקררה היטב.
הכנת? כאן מדרגים