עוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים

עוגה קלילה להכנה אבל בעלת היסטוריה של שנים

מאת: אלה יצחקי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים

המרכיבים ל10 מנות:

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט וניל
  • 5 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד: גבינה לבנה, שמנת חמוצה, 3/4 כוס סוכר, 5 חלמונים, 3/4 שקית אינסטנט, וקורנפלור.

  • 02.

    מקציפים חלבון עם 4 כפות סוכר לקצף ומקפלים בתנועות עטיפה לגבינה.

  • 03.

    לאפות בתנור בחום גבוה ל5 דקות ועוד 45 דקות בחום בינוי נמוך (150-170 מעלות) עם מגש מים מתחת לתבנית. 220 מעלות ואחר כך 150 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    את האינסטנט שנשאר ניתן להקציף עם החלב והשמנת מתוקה לקצף ולמרוח על העוגה כמובן אחרי שהיא התקררה היטב.

הכנת? כאן מדרגים
(149)