מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה
מתכון שבועות מרשים וטעים של עוגת גבינה אפויה קלה להכנה עם ציפוי קצפת בקישוט שוקולד מריר מגורד – מתאימה לאירוח וגם לסופ"ש ביתי
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 חיתוכיות/ תבנית מרובעת 38x25:
מרכיבים:
- 7 ביצים מופרדות
- כוס וחצי סוכר
- 2 חפיסות סוכר וניל
- 750 גרם גבינה לבנה 5% (3 קופסאות של 250)
- 1 מיכל שמנת לאכילה 9%
- 5 כפות קורנפלור
לציפוי:
- 2 חבילות שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט פודיניג וניל
- 1 כוס חלב
- שוקולד לגירוד מעל העוגה
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים בקערה את החלבונים לקצף קשה, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל
-
02.
בקערה נוספת מערבבים את שאר החומרים כולל חלמונים
-
03.
מערבבים בצורת קיפול את התערובת לחלבונים
-
04.
מוזגים לתבנית מרובעת בגודל 38x25
-
05.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל150 מעלות ואופים בערך שעה וחצי עד שהעוגה עולה ו"מתפוצצת" מלמעלה
-
06.
משאירים את העוגה להתקרר בתנור
-
07.
מוציאים לאחר שהתקררה בתנור ומצפים אותה: מקציפים את חומרי הציפוי לקצף קשה, מורחים ומגרדים שוקולד
הכנת? כאן מדרגים