עוגת גבינה אפויה גבוהה - מתכון לעוגה מרשימה וטעימה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה

מתכון שבועות מרשים וטעים של עוגת גבינה אפויה קלה להכנה עם ציפוי קצפת בקישוט שוקולד מריר מגורד – מתאימה לאירוח וגם לסופ"ש ביתי

מאת: הילה ביטון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה

המרכיבים ל16 חיתוכיות/ תבנית מרובעת 38x25:

מרכיבים:
  • 7 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי סוכר
  • 2 חפיסות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% (3 קופסאות של 250)
  • 1 מיכל שמנת לאכילה 9%
  • 5 כפות קורנפלור
לציפוי:
  • 2 חבילות שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודיניג וניל
  • 1 כוס חלב
  • שוקולד לגירוד מעל העוגה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים בקערה את החלבונים לקצף קשה, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל

  • 02.

    בקערה נוספת מערבבים את שאר החומרים כולל חלמונים

  • 03.

    מערבבים בצורת קיפול את התערובת לחלבונים

  • 04.

    מוזגים לתבנית מרובעת בגודל 38x25

  • 05.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל150 מעלות ואופים בערך שעה וחצי עד שהעוגה עולה ו"מתפוצצת" מלמעלה

  • 06.

    משאירים את העוגה להתקרר בתנור

  • 07.

    מוציאים לאחר שהתקררה בתנור ומצפים אותה: מקציפים את חומרי הציפוי לקצף קשה, מורחים ומגרדים שוקולד

הכנת? כאן מדרגים
(66)