מתכון עוגת אפרסקים בקרם שמנת | השף הלבן

עוגת אפרסקים בקרם שמנת

עוגת גבינה עם אפרסקים טריים, מתכון קליל ופשוט להכנה

מאת: ילנה דובקין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אפרסקים בקרם שמנת

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1+1/4 כוס קמח
  • 10 גר'ם אבקת אפייה
  • 1/2 כוס שמן ללא ריח
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 10 גרם סוכר וניל
לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 קופסת שימורי חצאי אפרסקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור (180 מעלות).

  • 02.

    מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא: קמח, אבקת אפייה, שמן, ביצים, סוכר וניל, סוכר רגיל ושמנת.

  • 03.

    משמנית את תבנית האפייה, מעבירים את הבצק ואופים במשך 30 דקות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    חוצים את העוגה לרוחבה.

  • 05.

    מקציפים את השמנת עם הסוכר. מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה, מסדרים את חלק מהאפרסקים, מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.

הכנת? כאן מדרגים
(254)