עוגת אפרסקים בקרם שמנת
עוגת גבינה עם אפרסקים טריים, מתכון קליל ופשוט להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 1+1/4 כוס קמח
- 10 גר'ם אבקת אפייה
- 1/2 כוס שמן ללא ריח
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 10 גרם סוכר וניל
לציפוי:
- 1 שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 קופסת שימורי חצאי אפרסקים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור (180 מעלות).
-
02.
מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא: קמח, אבקת אפייה, שמן, ביצים, סוכר וניל, סוכר רגיל ושמנת.
-
03.
משמנית את תבנית האפייה, מעבירים את הבצק ואופים במשך 30 דקות. מצננים.
טיימר מופעל
-
04.
חוצים את העוגה לרוחבה.
-
05.
מקציפים את השמנת עם הסוכר. מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה, מסדרים את חלק מהאפרסקים, מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.
הכנת? כאן מדרגים