חיתוכיות עוגת גבינה שוקולד לבן וקוקוס
גרסה בהירה לחתוכיות הפריכות והאהובות והפעם, שכבת בצק פריך נימוך עם שמנת מתוקה ומעליו מלית קוקוס וניל משגעת.

המרכיבים ל 10-12:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 ביצה
- 100 גרם קוקוס טחון
- 2 ביצים
- 150 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- 100 גרם שוקולד לבן מומס במיקרוגל או בסיר באן מארי
- 500 גרם שמנת חמוצה "תנובה"
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 3 כפות קורנפלור
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
לשים יחד את מרכיבי הבצק, יוצרים כדור ומשטחים אותו בידיים רטובות על תבנית מלבנית בגודל של 20X
-
02.
אופים בתנור ל- 10 דקות בחום של 170 מעלות.
טיימר מופעל
-
03.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ותמצית הוניל עם השוקולד הלבן המומס לקרם רך ומוסיפים לו את הביצים, הסוכר וקליפת הלימון.
-
04.
מקפלים אל התערובת את השמנת החמוצה, הקורנפלור והקוקוס.
-
05.
משטחים את תערובת הגבינה על הקלתית ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של כ- 25 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים צינון מלא.
-
07.
ממיסים יחד את יתרת השמנת ותמצית הוניל עם שוקולד מריר ומזלפים מעל.
-
08.
מצננים שוב וחותכים לקוביות.