עוגת תפוחים מגורדת
עוגת תפוחים עשירה בעלת מרקם מיוחד, מתכון מומלץ לאירוח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 מנות:
- 4 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- טיפה תמצית וניל
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1 אבקת אפייה
- 7 תפוחים
- 1/2 כפית אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים בעזרת פומפיה 7 תפוחים.
-
02.
מרכזים בקערה אחת את כל המרכיבים, ומוסיפים את התפוחים המגורדים. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפיה.
-
03.
אופים במשך45 דקות בחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
כשהעוגה קרה, בוזקים אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה. ניתן להוסיף לעוגה תוספות של שוקולד ציפס או אגוזים - הכל יוצא טעים במיוחד.
הכנת? כאן מדרגים