מתכון עוגת תפוחים מגורדת | השף הלבן

עוגת תפוחים מגורדת

עוגת תפוחים עשירה בעלת מרקם מיוחד, מתכון מומלץ לאירוח

מאת: עופרי לב-רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת  תפוחים מגורדת

המרכיבים ל30 מנות:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • טיפה תמצית וניל
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 אבקת אפייה
  • 7 תפוחים
  • 1/2 כפית אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בעזרת פומפיה 7 תפוחים.

  • 02.

    מרכזים בקערה אחת את כל המרכיבים, ומוסיפים את התפוחים המגורדים. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפיה.

  • 03.

    אופים במשך45 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 04.

    כשהעוגה קרה, בוזקים אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה. ניתן להוסיף לעוגה תוספות של שוקולד ציפס או אגוזים - הכל יוצא טעים במיוחד.

הכנת? כאן מדרגים
(127)