עוגת בננות
עוגה בחושה ועסיסית שמכינים בקלי קלות ברבע שעה של עבודה עם טעמים עדינים של בננות, מייפל ויוגורט עיזים שמוסיף רכות נהדרת – נשנוש טעים לכל שעה ביום
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
- 3 ביצים בטמפרטורת החדר
- 200 גרם (1 כוס) סוכר
- 3 כפות סירופ מייפל
- 150 מ"ל (3/4 כוס) שמן
- 1 מיכל יוגורט עיזים פיראוס
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
- 280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
- 2 כפיות (שקית) אבקת אפייה
- 50-60 גרם אגוזי פקאן קצוצים
גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, סוכר, מייפל, שמן, יוגורט עיזים, וניל ומלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מוסיפים את הבננות המרוסקות וטורפים.
-
04.
מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים אגוזים קצוצים ומקפלים לתערובת אחידה בעזרת לקקן, רק עד שהתערובת אחידה.
-
05.
מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות משומנות ואופים במשך כ-35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים