עוגת בננות - בשילוב יוגורט עיזים ומייפל | השף הלבן

עוגת בננות

עוגה בחושה ועסיסית שמכינים בקלי קלות ברבע שעה של עבודה עם טעמים עדינים של בננות, מייפל ויוגורט עיזים שמוסיף רכות נהדרת – נשנוש טעים לכל שעה ביום

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות
  • 3 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 150 מ"ל (3/4 כוס) שמן
  • 1 מיכל יוגורט עיזים פיראוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
  • 2 כפיות (שקית) אבקת אפייה
  • 50-60 גרם אגוזי פקאן קצוצים
גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, סוכר, מייפל, שמן, יוגורט עיזים, וניל ומלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים את הבננות המרוסקות וטורפים.

  • 04.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים אגוזים קצוצים ומקפלים לתערובת אחידה בעזרת לקקן, רק עד שהתערובת אחידה.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות משומנות ואופים במשך כ-35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(4)