מתכון שוקו בקצפת | השף הלבן

שוקו בקצפת

משקה שוקו חם בתוספת קרם שוקולד, קצפת ופיסות פרי, לילדים ומבוגרים כאחד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שוקו בקצפת

המרכיבים ל מנה אחת:

  • אבקת שוקו (לפי הטעם)
  • סוכר לבן (לפי הטעם)
  • חצי כוס חלב תנובה
  • קצת מים חמים (ממש 10 טיפות)
  • מיכל קצפת (השף הלבן)
  • חצי חפיסת שוקולד מריר
  • סוכריות לעוגה
לתוספת:
  • דובדבנים (או תותים, תפוח עץ, פטל וכדומה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את אבקת השוקו והסוכר.

  • 02.

    שמים את המים החמים ומערבבים.

  • 03.

    שמים את החלב ומערבבים.

  • 04.

    מקציפים את הקצפת.

  • 05.

    שמים את הקצפת (לנסות שהקצפת לא תשקע בשוקו)

  • 06.

    מחממים את השוקולד עד שיצא קרם שוקולד.

  • 07.

    שמים את הקרם שוקולד על הקצפת.

  • 08.

    מפזרים את הסוכריות לעוגה.  

הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.