שוקו בקצפת
משקה שוקו חם בתוספת קרם שוקולד, קצפת ופיסות פרי, לילדים ומבוגרים כאחד
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנה אחת:
- אבקת שוקו (לפי הטעם)
- סוכר לבן (לפי הטעם)
- חצי כוס חלב תנובה
- קצת מים חמים (ממש 10 טיפות)
- מיכל קצפת (השף הלבן)
- חצי חפיסת שוקולד מריר
- סוכריות לעוגה
לתוספת:
- דובדבנים (או תותים, תפוח עץ, פטל וכדומה)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את אבקת השוקו והסוכר.
-
02.
שמים את המים החמים ומערבבים.
-
03.
שמים את החלב ומערבבים.
-
04.
מקציפים את הקצפת.
-
05.
שמים את הקצפת (לנסות שהקצפת לא תשקע בשוקו)
-
06.
מחממים את השוקולד עד שיצא קרם שוקולד.
-
07.
שמים את הקרם שוקולד על הקצפת.
-
08.
מפזרים את הסוכריות לעוגה.
הכנת? כאן מדרגים