איך מכינים קצפת?
שאלתם את עצמכם איך מכינים קצפת? המדריך המפורט שילמד אתכם להכין קצפת מושלמת. קשטו איתה עוגות או הגישו לצד קינוחים שונים: סופלה, פנקייקים, וופל בלגי ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 חבילה (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% / 32% השף הלבן קרה מאוד
- 1-2 כפות סוכר (תלוי ברמת המתיקות הרצויה)
גודל תבנית: קערת הקצפה
הוראות הכנה:
-
01.
שופכים את השמנת לקערת הקצפה, מוסיפים סוכר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.
-
02.
אחרי כ-15 שניות מגבירים את הקצב.
-
03.
ממשיכים להקציף במשך כשלוש דקות עד שהקצפת במרקם יציב ואוורירי ולא נוזלת מהמטרפה.
-
04.
נזהרים שלא להקציף לזמן ארוך, כדי שהקצפת לא תתגבש לחמאה.
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים