קפה קר שוקולדי עם משקה BARISTA סויה | השף הלבן

קפה קר שוקולדי עם משקה BARISTA סויה

חם בחוץ? בואו להתפנק עם קפה קר שוקולדי במיוחד על בסיס משקה בריסטה סויה שיפתיע אתכם עם יכולות ההקצפה שלו!

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קפה קר שוקולדי עם משקה BARISTA סויה
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 1:

  • 2 כפות סירופ שוקולד או שוקולד מומס
  • 1 שוט אספרסו או קפה מכל סוג שאוהבים
  • חופן קוביות קרח
  • ⅔ כוס משקה BARISTA סויה "תנובה ALTERNATIVE"
לשכבה העליונה:
  • ½ כפית אבקת קקאו
  • ⅓ כוס משקה סויה בריסטה תנובה ALTERNATIVE
לקישוט:
  • 1 כף סירופ שוקולד נוספת
גודל תבנית: כוס גבוהה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקשטים את דפנות הכוס עם סירופ שוקולד

  • 02.

    מוסיפים קוביות קרח

  • 03.

    מקציפים את 2/3 כוס משקה הסויה במכונת הקצפה ביתית ומוגזים לכוס

  • 04.

    מוזגים לכוס את שוט האספרסו

  • 05.

    לשכבת הקצף העליונה: מקציפים את 1/3 כוס משקה הסויה במכונת הקצפה ביתית יחד עם הקקאו ומוגזים לכוס

  • 06.

    מקשטים בסירופ שוקולד ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.