קפה קר שוקולדי עם משקה BARISTA סויה
חם בחוץ? בואו להתפנק עם קפה קר שוקולדי במיוחד על בסיס משקה בריסטה סויה שיפתיע אתכם עם יכולות ההקצפה שלו!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל 1:
- 2 כפות סירופ שוקולד או שוקולד מומס
- 1 שוט אספרסו או קפה מכל סוג שאוהבים
- חופן קוביות קרח
- ⅔ כוס משקה BARISTA סויה "תנובה ALTERNATIVE"
לשכבה העליונה:
- ½ כפית אבקת קקאו
- ⅓ כוס משקה סויה בריסטה תנובה ALTERNATIVE
לקישוט:
- 1 כף סירופ שוקולד נוספת
גודל תבנית: כוס גבוהה
הוראות הכנה:
-
01.
מקשטים את דפנות הכוס עם סירופ שוקולד
-
02.
מוסיפים קוביות קרח
-
03.
מקציפים את 2/3 כוס משקה הסויה במכונת הקצפה ביתית ומוגזים לכוס
-
04.
מוזגים לכוס את שוט האספרסו
-
05.
לשכבת הקצף העליונה: מקציפים את 1/3 כוס משקה הסויה במכונת הקצפה ביתית יחד עם הקקאו ומוגזים לכוס
-
06.
מקשטים בסירופ שוקולד ומגישים
הכנת? כאן מדרגים