מתכון פנקייק כשר לפסח | השף הלבן

פנקייק כשר לפסח

מתכון להכנת פנקייק כשר לפסח מבוסס קמח מצה וקמח תפוחי אדמה, מנה מתוקה לארוחת בוקר במהלך ימי החג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק כשר לפסח

המרכיבים ל15-20 פנקייקים:

  • 1 ליטר חלב (במידה ורוצים פרווה ניתן להשתמש בקצפת צימחית)
  • 1 כוסות קמח מצה
  • 1/2 כוס קמח תפו"א
  • 3 ביצים טרופות
  • 2 כפות סוכר
  • תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 02.

    משרים את המסה כחצי שעה, מסננים אותה.

  • 03.

    מטגנים במחבת עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב. הערה: ניתן להגיש עם כדור גלידה, סירופ שוקולד, מייפל וכדומה.  

הכנת? כאן מדרגים
(184)