מאפינס פירות יבשים – מתכון לט"ו בשבט | השף הלבן

מאפינס פירות יבשים

מאפינס לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס פירות יבשים

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית שקעים:

  • 3/4 כוס חלב
  • 1 גיל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס של תערובת של פירות יבשים חתוכים + אגוזים קצוצים (לפי הטעם) מקומחים
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח עד קבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    מוסיפים קמח תוך כדי בחישה.

  • 03.

    יוצקים לתבנית שקעים.

  • 04.

    מכניסים לתנור בחום של 180 למשך 20 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(205)