בומבולוני במילוי קרם מסקרפונה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

בומבולוני במילוי קרם מסקרפונה

הכירו את הבומבולוני: סופגניות איטלקיות עשירות ורכות במיוחד בציפוי סוכר. סידרנו לכם את הגרסה של נטלי לוין במילוי מסקרפונה וניל מפנק במיוחד 

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בומבולוני במילוי קרם מסקרפונה
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל 20-25 יחידות מיני בומבולוני:

לבצק שמרים:
  • 3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח
  • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
  • 1 שקיק (11 גרם) שמרים יבשים
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • 3 ביצים L
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1/3 כוס (80 מ"ל) חלב תנובה
  • ½ כפית מלח
לטיגון:
  • 1 ליטר שמן
לציפוי הבומבולוני:
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
למלית קרם מסקרפונה וניל:
  • 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר
  • 5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 מיכלים (500 מ"ל סה"כ) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן" קרה מאוד
גודל תבנית: סיר טיגון + שק זילוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    בצק שמרים: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, סוכר, שמרים, קליפת לימון, ביצים, חמאה, חלב ומלח ולשים במהירות נמוכה במשך 10-12 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונעים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 02.

    מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך 1-2 שעות או עד שהוא מכפיל את נפחו.

  • 03.

    על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1-2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ.

  • 04.

    מניחים את עיגולי הבצק על גבי תבנית או מגש מרופד בנייר אפייה משומן היטב.

  • 05.

    מכסים ומתפיחים את עיגולי הבצק במשך 25-45 דקות או עד שהם תפוחים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מחממים שמן בסיר רחב עד לטמפרטורה של 160 מעלות.

  • 07.

    מטגנים את הסופגניות במשך 2-3 דקות מכל צד או עד הזהבה יפה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 08.

    מוציאים לנייר סופג ומיד מגלגלים בסוכר לציפוי החלק החיצוני.

  • 09.

    מלית קרם מסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, פודינג ווניל ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 10.

    מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמנת בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.

  • 11.

    מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 1 ס"מ.

  • 12.

    יוצרים חור קטן בצד של הבומבולוני וממלאים בקרם בנדיבות.

  • 13.

    מגישים מיד. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.