סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה
אוהבי השוקולד זו סופגניה בשבילכם: בצק קקאו ממולא בשוקולד חלב ומצופה בשוקולד לבן ופסי שוקולד מריר
המרכיבים ל12:
- 1/4 1 כוסות קמח תופח
- 1/4 כוס קקאו
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ביצה "תנובה"
- 1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט תנובה
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 כפות חמאת תנובה מומסת
- 100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
- לטיגון: שמן
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- 50 גרם שוקולד מריר מומס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים (קמח, קקאו, מלח וסוכר) ובקערה נפרדת את החומרים הרטובים (ביצה, יוגורט, וניל, חמאה). מאחדים את התערובות ומערבבים במינימום בחישות לעיסה אחידה.
-
02.
מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון עמוק. לאחר שהשמן התחמם מכוונים ללהבה בינונית ולא גבוהה מידי (כדי שפנים הסופגניה יהיה עשוי).
-
03.
חופנים בצק בעזרת כף קפיצית לגלידה ומטביעים בתוכו קוביית שוקולד חלב. מחלצים את הכדור לשמן החם. מטגנים את הסופגניות כ 3 דקות עד שהן שחומות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
טיימר מופעל
-
04.
מצפים את הסופגניות בשוקולד לבן ומניחים על רשת. מעבירים את השוקולד המריר המומס לשקית זילוף, גוזרים בקצה חור קטן, מזלפים על הסופגניות פסי שוקולד מריר ומגישים.