קנלוני מאק אנז צ'יז
רעיון מדליק לארוחה צמחונית בסגנון איטלקי. מתכון שמכינים בקלות לצינורות פסטה קנלוני במילוי גבינות ובהקרמת בשמל

המרכיבים ל 3-4:
- 9 גלילי קנלוני
- 1 חבילת גבינת כנען "השף הלבן"
- 2 שיני שום כתושות
- 3 כפות בזיליקום קצוץ
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 4 פטריות שמפיניון מגוררות
- 1 ביצה
- 2 מכלי רוטב בשמל "השף הלבן"
- 3/4 כוס חלב "תנובה"
- 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית ומכניסים לשקית זילוף.
-
02.
ממלאים את הגלילים במלית.
-
03.
"פותחים" את רוטב הבשמל: מערבבים בעזרת מטרפה את 2 מכלי הרוטב יחד עם ¾ כוס חלב.
-
04.
על נייר אפייה מניחים 2-3 גלילים, שופכים מעליהם את רוטב הבשמל ומפזרים פרמזן.
-
05.
סוגרים את 2 קצוות נייר האפייה מעל הגלילים – כך שנוצרת מעין "סוכרייה" ואופים 25 דקות בחום של 170 מעלות, לאחר מכן פותחים מעט את מרכז הנייר.
טיימר מופעל
-
06.
מערבבים פירורי לחם עם שמן זית ומפזרים מעל.
-
07.
מכניסים ל- 10 דקות נוספות לשיזוף.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים כל מנה בתוך הנייר.