קנלוני מאק אנז צ'יז – מתכון לארוחת צמחונית ואיטלקית | השף הלבן

קנלוני מאק אנז צ'יז

רעיון מדליק לארוחה צמחונית בסגנון איטלקי. מתכון שמכינים בקלות לצינורות פסטה קנלוני במילוי גבינות ובהקרמת בשמל

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני מאק אנז צ'יז
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4:

  • 9 גלילי קנלוני
  • 1 חבילת גבינת כנען "השף הלבן"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות בזיליקום קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 4 פטריות שמפיניון מגוררות
  • 1 ביצה
לציפוי:
  • 2 מכלי רוטב בשמל "השף הלבן"
  • 3/4 כוס חלב "תנובה"
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית ומכניסים לשקית זילוף.

  • 02.

    ממלאים את הגלילים במלית.

  • 03.

    "פותחים" את רוטב הבשמל: מערבבים בעזרת מטרפה את 2 מכלי הרוטב יחד עם ¾ כוס חלב.

  • 04.

    על נייר אפייה מניחים 2-3 גלילים, שופכים מעליהם את רוטב הבשמל ומפזרים פרמזן.

  • 05.

    סוגרים את 2 קצוות נייר האפייה מעל הגלילים – כך שנוצרת מעין "סוכרייה" ואופים 25 דקות בחום של 170 מעלות, לאחר מכן פותחים מעט את מרכז הנייר.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מערבבים פירורי לחם עם שמן זית ומפזרים מעל.

  • 07.

    מכניסים ל- 10 דקות נוספות לשיזוף.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 08.

    מגישים כל מנה בתוך הנייר.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.