מתכון פסטה שמנת ומנגולד | השף הלבן

פסטה שמנת ומנגולד

מהירה וטעימה: פסטה מוקרמת עם מנגולד ושום

מאת: השף ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת ומנגולד

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 חבילת פסטה (הסוג המועדף עליכם) מבושלת לפי הוראות היצרן.
  • 2 מכלי שמנת עמידה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילת פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1/2 ק"ג מנגולד קצוץ או תרד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • שמן זית לטיגון
  • 1 כפית גרידת לימון
לתיבול:
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות לצמצום הרוטב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח, ופלפל שחור טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מוסיפים את הפסטה לסיר הרוטב.

  • 05.

    מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל.  

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.