פסטה צבעונית עם רוטב לילדים
מנת פסטה ברוטב עגבניות בסיסי וקל להכנה, פתרון מהיר וטעים לילדים למנת תוספת בארוחת צהריים או כמנה לארוחת ערב
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 2 כפות שמן זית/קנולה
- 1/2 כוס שימורי עגבניות חתוכות לקוביות/מרוסקות{לא רסק עבניות-רק מהסיבה שזה ממש לא בריא!}
- 1 כפית סוכר
- תבלינים לפי הטעם
- 1 כפית אבקת מרק (על פי טעם מועדף)
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס מים רותחים
- 500 גרם פסטה צבעונית
גיוון:
- ירקות דוגמת תירס, אפונה, שעועית וכו'
הוראות הכנה:
-
01.
לבשל את הפסטה לפי הוראות השקית.
-
02.
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את קופסת העגבניות ואז להחליש את האש ולהוסיף את המלח והתבלינים ולערבב, להוסיף את הסוכר ולערבב.
-
03.
מומלץ לערבב קצת מים רותחים עם אבקת המרק (עד שלא יהיו גושים) ולשפוך את המים לתוך הרוטב, לבשל עד להרתחה ו-2 דקות נוספות לאחר ההרתחה.
טיימר מופעל
-
04.
ניתן להוסיף ירקות, דוגמת תירס, שעועית וכדומה.
הכנת? כאן מדרגים