מתכון פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת | השף הלבן

פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת

מנת פסטה ברוטב שמנת עשיר ופיקנטי, מנה קלה להכנה הדורשת כמה דקות עבודה בלבד, אידיאלית לארוחת ערב

מאת: מסעדת "יאמי יאמי"
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת

המרכיבים למנה אחת:

  • חצי כוס שמנת עמידה 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 גרם פסטה פטוצ'יני טרייה
  • 25 גרם חמאת תנובה
  • 50 גרם פיסטוק טחון גס
  • 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" לפסטה מסדרת השף הלבן
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס יין לבן
  • עלי בזיליקום טריים לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר בינוני מים. מכניסים את הפסטה למים הרותחים למשך 5 דקות, מוציאים, מסננים, שוטפים ומניחים בצד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    במחבת עמוקה, רצוי מטפלון, ממיסים את החמאה, מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת ומערבבים ברציפות. מוסיפים את התבלינים.

  • 04.

    מכניסים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב עד שהיא מתחממת.

  • 05.

    מוסיפים את הפיסטוקים והפרמז’ן ומורידים מהאש.

  • 06.

    מוזגים לצלחת ומקשטים בעלי בזיליקום שלמים או קצוצים.

הכנת? כאן מדרגים
(190)