מתכון פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן | השף הלבן

פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן

פסטה מזינה לארוחת ערב. פשוטה להכנה ומתאימה לילדים.

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן

המרכיבים ל6-4 מנות:

  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 חבילה פסטה פוזילי
  • 1 צנצנת עיטורי עגבניות - אוליביה
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל השקית ומסננים.

  • 02.

    מחממים את עיטורי העגבניות עם חצי מכמות הבצל הירוק ומערבבים עם הפסטה. לפני ההגשה מפזרים פרמז’ן ובצל ירוק. מומלץ להגיש בליווי פרוסות בגט עם ממרח שום כוסברה אוליביה, קלויות בתנור ב - 180 מעלות במשך 10 דקות או עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(126)