פסטה פוזילי בעיטורי עגבניות ופרמז’ן
פסטה מזינה לארוחת ערב. פשוטה להכנה ומתאימה לילדים.
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-4 מנות:
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 חבילה פסטה פוזילי
- 1 צנצנת עיטורי עגבניות - אוליביה
- ½ כוס בצל ירוק קצוץ
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל השקית ומסננים.
-
02.
מחממים את עיטורי העגבניות עם חצי מכמות הבצל הירוק ומערבבים עם הפסטה. לפני ההגשה מפזרים פרמז’ן ובצל ירוק. מומלץ להגיש בליווי פרוסות בגט עם ממרח שום כוסברה אוליביה, קלויות בתנור ב - 180 מעלות במשך 10 דקות או עד להשחמה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים