מתכון פסטה מוקרמת בתנור | השף הלבן

פסטה מוקרמת בתנור

מנת פסטה מובשלת ומוקרמת בתנור, קלה להכנה ומתאימה למבוגרים וילדים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת בתנור

המרכיבים ל 8 מנות:

  • חבילת פסטה
  • פירורי גבינה צהובה
  • חלב לפי הטעם
  • מלח
  • גבינה לפי הטעם
  • פירורי לחם לפי הטעם
  • פטרוזיליה לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות.

  • 02.

    מכינים את הפסטה ושמים אותה בתוך תבנית לתנור ומפוררים אליה את כל הגבינות, אחרי הגבינות מוסיפים גם את החלב ומערבבים הכל ביחד. בעת הוספת הגבינה אפשר גם לשים תבלינים נוספים לפי טעמכם.

  • 03.

    נותנים לפסטה להתחמם 10 דקות כדי שכל הטעמים יתאחדו ואחרי 10 דקות מפוררים עליה את פירורי הלחם והמלח.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    שמים את התבנית בתנור ל40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    אחרי 35 דקות מכניסים קיסם ובודקים אם הוא יוצא יבש או רטוב.   בתאבון:)

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(4165)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.