פסטה ברוקולי ונקניקיות | השף הלבן

פסטה ברוקולי ונקניקיות

שילוב נפלא של פסטה, ברוקולי ונקניקיות בארוחה מהירת הכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוקולי ונקניקיות

המרכיבים ל 3-4:

  • 3 כוסות פסטה לא מבושלת
  • 3 כוסות ברוקולי "סנפרוסט" חלוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • מעט פלפל צ'ילי חריף
  • 6 נקניקיות טירת צבי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים פסטה בסיר גדול בהתאם להוראות החבילה, מוסיפים מעט מלח למים.

  • 02.

    מוסיפים למי הפסטה הרותחים את הברוקולי ב4 הדקות האחרונות של הבישול, מבשלים יחד ומשננים.3 מחממים שמן במחבת גדולה בחום בינוני.

  • 03.

    מוסיפים שום ופלפל כתוש; לבשל 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים למחבת השמן את תערובת הפסטה והברוקולי

  • 05.

    חותכים נקניקיות טירת צבי לקוביות ומוסיפים למחבת.

  • 06.

    מבשלים ומערבבים למשך 3 דקות נוספות ומגישים

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.