פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג
פסטה טעימה עם רוטב פטריות. מתאים כמנה לכל ארוחה חלבית
עד 20 דק
זמן הכנה
המרכיבים ל2-3 מנות:
- 1/2 חבילת פסטה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות שמן
- בצל קטן קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 3 כפות יין לבן
- מלח, פלפל לפי הטעם
- 1 קופסת שימורים של פטריות חתוכות
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה על פי הוראות ההכנה (בסיר עם מים רותחים) ומוסיפים חצי כפית מלח.לאחר שהיא מוכנה למורידים מהאש ומסננים.להכנת הרוטב :
-
02.
מטגנים במחבת עם שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
-
03.
מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים מעט.
-
04.
מוסיפים את קופסת הפטריות ומערבבים קלות.
-
05.
מוסיפים 3 כפות יין לבן ובוחשים עד לאידוי היין. לאחר מכן מוסיפים חבילת שמנת מתוקה (או קופסת גבינת ריקוטה 5%). מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם ומסמיכים את הרוטב (לא לבשל יותר מידי).אפשרויות הגשה: - מערבבים את הפסטה עם הרוטב. - מגישים בנפרד ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה מעל הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים