מתכון פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג

פסטה טעימה עם רוטב פטריות. מתאים כמנה לכל ארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג

המרכיבים ל2-3 מנות:

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • בצל קטן קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות יין לבן
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • 1 קופסת שימורים של פטריות חתוכות
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים פסטה על פי הוראות ההכנה (בסיר עם מים רותחים) ומוסיפים חצי כפית מלח.לאחר שהיא מוכנה למורידים מהאש ומסננים.להכנת הרוטב :

  • 02.

    מטגנים במחבת עם שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים מעט.

  • 04.

    מוסיפים את קופסת הפטריות ומערבבים קלות.

  • 05.

    מוסיפים 3 כפות יין לבן ובוחשים עד לאידוי היין. לאחר מכן מוסיפים חבילת שמנת מתוקה (או קופסת גבינת ריקוטה 5%). מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם ומסמיכים את הרוטב (לא לבשל יותר מידי).אפשרויות הגשה: - מערבבים את הפסטה עם הרוטב. - מגישים בנפרד ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה מעל הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(255)