פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית
פסטה ברוטב עשיר, מתכון פשוט והנאה מובטחת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- 1 חבילת פסטה רחבה או כל סוג אחר
- 1 שמנת לבישול 15% (מי שבדיאטה ניתן להחליף ל10%)
- 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות (לחתוך לפרוסות)
- מעט חמאת תנובה לטיגון
- שום קצוץ טרי (3 שיניים)
- עירית קצוצה טרי
- בזיליקום קצוץ טרי
- קורט אגוז מוסקט
- 1 תיבולית של קנור פטריות
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים מוסיפים מעט שמן קנולה ומעט מלח מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה לאחר שמוכן שופכים למסננת ושוטפים מתחת לזרם מים, שמה בצד.
-
02.
מתיכים חמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות השטופות מטגנים עד להשחמה.
-
03.
מחממים חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול וקוביית טיבולית, שום ובזיליקום. מערבבים עד לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים קורט אגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את הפטריות.
-
04.
שופכים את הפסטה לתוך הרוטב המוכן ומערבבים כדקה (כדי לחמם את הפסטה שהתקררה).
-
05.
להגשה : שופכים לצלחת עמוקה ובוזקים מעל עירית קצוצה טריה.
הכנת? כאן מדרגים