פסטה ברוטב שמנת פטריות ועירית
פסטה ברוטב עשיר, מתכון פשוט והנאה מובטחת
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 2 מנות:
- 1 חבילת פסטה רחבה או כל סוג אחר
- 1 שמנת לבישול 15% (מי שבדיאטה ניתן להחליף ל10%)
- 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות (לחתוך לפרוסות)
- מעט חמאת תנובה לטיגון
- שום קצוץ טרי (3 שיניים)
- עירית קצוצה טרי
- בזיליקום קצוץ טרי
- קורט אגוז מוסקט
- 1 תיבולית של קנור פטריות
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מרתיחים מים מוסיפים מעט שמן קנולה ומעט מלח מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה לאחר שמוכן שופכים למסננת ושוטפים מתחת לזרם מים, שמה בצד. 
- 
								02.
								מתיכים חמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות השטופות מטגנים עד להשחמה. 
- 
								03.
								מחממים חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול וקוביית טיבולית, שום ובזיליקום. מערבבים עד לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים קורט אגוז מוסקט, מערבבים ומוסיפים את הפטריות. 
- 
								04.
								שופכים את הפסטה לתוך הרוטב המוכן ומערבבים כדקה (כדי לחמם את הפסטה שהתקררה). 
- 
								05.
								להגשה : שופכים לצלחת עמוקה ובוזקים מעל עירית קצוצה טריה. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

