פסטה שמנת בטטה
לא תאמינו כמה פשוט להכין פסטה שמנת בטטה שכולנו אוהבים – מבשלים את הבטטות עד לריכוך, מוסיפים תבלינים ואת השמנת ויש לכם ארוחה מהסרטים
המרכיבים ל3 מנות:
- 1 מיכל שמנת לבישול 10% השף הלבן
- 1 בטטה בינונית
- כף חמאה
- 1/2 כוס חלב
- 2-3 שיני שום קצוצות
- קורט מלח
- פלפל לבן טחון
- קורט אגוז מוסקט טחון
- חבילה פסטה
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
-
02.
מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות ומטגנים את הקוביות בחמאה במחבת עם שמן.
-
03.
לאחר שמשחימות מעט מוסיפים שום קצוץ או כתוש, תבלינים וחצי כוס חלב ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הבטטות.
-
04.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד כמה דקות על אש נמוכה.
-
05.
מערבבים את הרוטב שנוצר עם הפסטה שבישלנו קודם.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. המתכון הבא הוא למנת פסטה שמנת בטטה מפנקת. לא תאמינו כמה פשוט להכין פסטה שמנת בטטה שכולנו אוהבים - מבשלים את הבטטות עד לריכוך, מוסיפים תבלינים ואת השמנת ויש לכם ארוחה מהסרטים. מתכון שלא כדאי לפספס.