מתכון פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס

הגולשת הגר בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לפסטה עם רוטב על בסיס שמנת ואספרגוס

מאת: הגר בן יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 1 חב'/צרור אספרגוס
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • מעט אגוז מוסקט או פלפל שחור
  • 1 שמנת לבישול
  • 1 בצל
  • 1 חב' פסטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את האספרגוס במים רותחים כ-5 דק' ומעבירים לקערה עם מים קרים.

  • 02.

    קוצצים בצל ושום ולטגן מעט בחמאה עד לשקיפות.

  • 03.

    מורידים את החלק הסיבי באספרגוס ואת השאר חתוך לחתיכות בגודל 2-3 ס"מ

  • 04.

    מוסיפים לסיר עם הבצל ולשפוך מעל את שמנת הבישול, מתבלים במלח ואגוז מוסקט.

  • 05.

    ממתינים שהרוטב יקבל טעמים מהרכיבים ושופכים על הפסטה.

  • 06.

    מערבבים את הרוטב עם הפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(100)