מתכון פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס

הגולשת הגר בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לפסטה עם רוטב על בסיס שמנת ואספרגוס

מאת: הגר בן יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ואספרגוס

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 1 חב'/צרור אספרגוס
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • מעט אגוז מוסקט או פלפל שחור
  • 1 שמנת לבישול
  • 1 בצל
  • 1 חב' פסטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את האספרגוס במים רותחים כ-5 דק' ומעבירים לקערה עם מים קרים.

  • 02.

    קוצצים בצל ושום ולטגן מעט בחמאה עד לשקיפות.

  • 03.

    מורידים את החלק הסיבי באספרגוס ואת השאר חתוך לחתיכות בגודל 2-3 ס"מ

  • 04.

    מוסיפים לסיר עם הבצל ולשפוך מעל את שמנת הבישול, מתבלים במלח ואגוז מוסקט.

  • 05.

    ממתינים שהרוטב יקבל טעמים מהרכיבים ושופכים על הפסטה.

  • 06.

    מערבבים את הרוטב עם הפסטה.

הכנת? כאן מדרגים
(102)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.