פסטה ברוטב חמאת לימון
חמאה, פרמזן, לימון ובזיליקום – דור משה עם מתכון לפסטה עשירה בטעמים, שמקבלים טוויסט מפתיע מגרידת הלימון. בואו לגוון בקלות את מתכוני הפטסה הקבועים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל5 מנות:
- 500 גרם ספגטי
- 100 גרם חמאת "תנובה"
- גרידה מלימון אחד
- 150 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"/ פרמגי'אנו רג'יאנו מגורדת
- חצי כוס עלי בזיליקום
- מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומעבירים כוס ושליש ממי הבישול לסיר גדול.
-
02.
מוסיפים לסיר את החמאה, גרידת הלימון, הפרמזן או הגאודה, המלח והפלפל ומבשלים במשך מספר דקות עד לרתיחה.
-
03.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מבשלים כשתי דקות נוספות ומגישים עם פתיתי פרמזן או גאודה.
הכנת? כאן מדרגים