פסטה ברוטב חמאת לימון וגבינה | השף הלבן

פסטה ברוטב חמאת לימון

חמאה, פרמזן, לימון ובזיליקום – דור משה עם מתכון לפסטה עשירה בטעמים, שמקבלים טוויסט מפתיע מגרידת הלימון. בואו לגוון בקלות את מתכוני הפטסה הקבועים!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב חמאת לימון ופרמזן
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל5 מנות:

  • 500 גרם ספגטי
  • 100 גרם חמאת "תנובה"
  • גרידה מלימון אחד
  • 150 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"/ פרמגי'אנו רג'יאנו מגורדת
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומעבירים כוס ושליש ממי הבישול לסיר גדול. 

  • 02.

    מוסיפים לסיר את החמאה, גרידת הלימון, הפרמזן או הגאודה, המלח והפלפל ומבשלים במשך מספר דקות עד לרתיחה. 

  • 03.

    מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מבשלים כשתי דקות נוספות ומגישים עם פתיתי פרמזן או גאודה.

הכנת? כאן מדרגים
(43)