פסטה ברוטב שמנת בטטה וסלמון - מנה שילדים אוהבים | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת בטטה וסלמון

פסטה טעימה עם סלמון, מנה מנצחת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת בטטה וסלמון

המרכיבים ל 6 מנות:

  • שקית אחת של פסטה מכול סוג עדיף פסטה מסולסלת
  • 3 בטטות
  • מיכל שמנת לבישול
  • דג סלמון
  • רוטב סויה
  • רוטב טריאקי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • אורגנו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עד שהיא רכה, אחרי שהיא רכה מסננים ושוטפים אותה.לפני שמחזרירים את הפסטה לסיר שמים את השמנת והתבלינים ומערבבים.

  • 02.

    לפני זה שמים בתנור דג עם רוטב הסויה והטריאקי בנוסף לקוביות בטטות. כאשר הדג לא שרוף מדי והבטטות לא שרופות מדי ושזה נראה מוכן מוציאים מהתנור, חותכים את הסלמון לקוביות.

  • 03.

    שמים את הסלמון והבטטות והפסטה בתוך הסיר של השמנת ומערבבים עד שזה חם. ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(185)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.