מתכון פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות | השף הלבן

פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

פסטה פטוצ'יני לארוחת ערב

מאת: ריקי חדד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1.5 חבילות שמנת לבישול
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית אגוז מוסקט
  • 1 חבילת פטוצ'יני
  • 50 גרם חמאה של תנובה
  • 1 שקית רוטב פטריות
  • קופסאת פטריות שמפניון טריות פרוסות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר עמוק מרתיחים מים.

  • 02.

    מוסיפים את הפטוציני  למשך כ- 7 דקות.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מעבירים למסננת.

  • 04.

    בסיר נוסף ממיסים חמאה.

  • 05.

    מוסיפים את הפטריות עם רוטב הפטריות.

  • 06.

    שופכים את השמנת והחלב.

  • 07.

    מפזרים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.

  • 08.

    מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומערבבים מדי פעם.

  • 09.

    מסירים מן האש.

  • 10.

    מעבירים את הפטוצ'יני אל הרוטב.

הידעת?

יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. המתכון הבא הוא למנת פסטה עשירה וקרמית עם רוטב קלאסי של שמנת ופטריות. כמה דקות הכנה ויש לכם מנה ממש כמו במסעדה! רצוי להשתמש בפטוצ׳יני עם רוטב זה, אך גם ניתן לבחור כל סוג אחר של ספגטי על פי העדפתכם.

הכנת? כאן מדרגים
(186)