ניוקי עם שמנת ופטריות
ניוקי ממכר שכולם אוהבים ברוטב שמנת ופטריות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 4:
- 1 חבילת ניוקי קטנים/גדולים (עדיף קטנים)
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
- 1 בצל קצוץ דק
- חצי כוס של שמן זית
- 1 שמנת לבישול 15% באריזה החדשה עם הפקק
- חצי כפית גרדת שורש ג'ינג'ר טרי
- 4 שיני שום קצוצות
- 20 עלים בינוניים של בזיליקום
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים מחבת (עדיף ווק) ומטגנים את הבצל ביחד עם השמן עד שהוא נהיה זהוב.
-
02.
מרתיחים מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את הניוקי ומחכים שיצופו. מוציאים אותם מהמים.
-
03.
מוסיפים במחבת את השמנת ונותנים לה לרתוח עד לבעבוע קטן.
-
04.
מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות, שיני השום הקצוצים ואת גרדת הג'ינג'ר מערבבים מעט ומוסיפים את עלי הבזיליקום.
-
05.
שופכים את הניוקי למחבת. מוסיפים קצת מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים