ניוקי עם שמנת ופטריות | השף הלבן

ניוקי עם שמנת ופטריות

ניוקי ממכר שכולם אוהבים ברוטב שמנת ופטריות

מאת: מירי וקנין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי עם שמנת ופטריות

המרכיבים למנות 4:

  • 1 חבילת ניוקי קטנים/גדולים (עדיף קטנים)
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • חצי כוס של שמן זית
  • 1 שמנת לבישול 15% באריזה החדשה עם הפקק
  • חצי כפית גרדת שורש ג'ינג'ר טרי
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 20 עלים בינוניים של בזיליקום
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

     לוקחים מחבת (עדיף ווק) ומטגנים את הבצל ביחד עם השמן עד שהוא נהיה זהוב.

  • 02.

    מרתיחים מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את הניוקי ומחכים שיצופו. מוציאים אותם מהמים. 

  • 03.

    מוסיפים במחבת את השמנת ונותנים לה לרתוח עד לבעבוע קטן.

  • 04.

    מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות, שיני השום הקצוצים ואת גרדת הג'ינג'ר מערבבים מעט ומוסיפים את עלי הבזיליקום.

  • 05.

      שופכים את הניוקי למחבת. מוסיפים קצת מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(64)