ניוקי מטוגן עם חמאה, לימון ופרמזן
ישירות מאיטליה, קבלו מתכון לניוקי תפוחי אדמה עם תוספות נפלאות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 25 גרם חמאה הולנדית של תנובה
- 1 פלפל צ'ילי פרוס דק ( לא חובה)
- 1 חבילת ניוקי מוכן לבישול
- קליפה מגוררת מ-1 לימון
- צרור עלי פטרוזיליה, קצוצה דק
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת עמוקה מעל להבה בינונית וממיסים את החמאה. מוסיפים את הניוקי ופרוסות הצ'ילי ומסדרים לשכבה אחידה. מטגנים את הניוקי עד שהם מזהיבים בחלקם התחתון, לפני שהופכים אותם ומטגנים מהצד השני. מתבלים במלח ופלפל.
-
02.
מעבירים את הניוקי המטוגן לצלחת הגשה, מפזרים מעל את קליפת הלימון, עלי הפטרוזיליה וגבינת הפרמזן המגוררת ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים