מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים | השף הלבן

מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים

מנת פסטה עשירה ומנחמת של מקרוני (או ספגטי) עם רוטב תרד עדין ויוגורט עיזים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקרוני ברוטב תרד ויוגורט עיזים

המרכיבים ל 4-5:

  • 1 חבילת מקרוני (או ספגטי) שבושלה לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 חבילת מדלוני תרד קפואים
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כף קמח
  • 1 כוס חלב
  • מלח, פלפל גרוס
  • 1 גביע יוגורט עיזים של פיראוס
להגשה:
  • קוביות עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד הזהבה.

  • 02.

    מוסיפים פנימה את מדליוני התרד ומטגנים תוך בחישה עד שכולו נמס.

  • 03.

    מוסיפים למחבת כף קמח ובוחשים תוך כדי טיגון, עד להטמעה.

  • 04.

    מוסיפים את החלב ו"פותחים" את הרביכה. בשלב זה יש לבחוש היטב למניעת היווצרות גושים. ממשיכים לבשל תוך בחישה על סף רתיחה עד להסמכת הרוטב.

  • 05.

    מסירים מהכיריים ומוסיפים בעדינות את היוגורט.

  • 06.

    מערבבים מעט את הרוטב עד לאיחוד.

  • 07.

    הגשה: יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים היטב ומקשטים בקוביות עגבניות.הערה: חשוב שלא להרתיח את הרוטב לאחר הוספת היוגורט כדי שהוא לא יתפרק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.