מתכון לזניית גבינות | השף הלבן

לזניית גבינות

לזניית גבינות, לזניה חלבית לזניה מיוחדות וטעימה של השף הלבן

מאת: רויטל לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניית גבינות

המרכיבים ל6 מנות:

  • 2 קוטג' תנובה
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות אורגנו מיובש (אפשר פחות)
  • קורט מלח
  • פתיתי גבינה צהובה/ פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • דפי לזניה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים מלבד הגבינ"צ , משמנים מעט תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .

  • 02.

    מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה, שוב בלילה.

  • 03.

    מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות. לאחר כ -30 דקות מורידים את הניר ומשחימים מעט כ -10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מפזרים את הגבינ"צ וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה. מצננים כ 10-15 דקות ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    ניתן בקלות להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות.

  • 06.

    ניתן לשדרג עם שאריות של גבינות, לבנה, פרמזן מגורדת , עמק.

הכנת? כאן מדרגים
(792)