קישואים ממולאים בגבינות
מנה ראשונה קסומה של קישואים וגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 ממולאים:
- 6 קישואים בינוניים ארוכים או קטנים ומלאים
- 250 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
- 100 גרם פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
- 2 ביצים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- קורט פלפל שחור גרוס
- קורט מלח
- שמן לטיגון
חומרים לציפוי:
- 1 כוס פרורי לחם
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים טרופות
חומרים לרוטב:
- 200 מ"ל קרם פרש
- 2 גביעי שלי יוגורט
- 2 כפות מיונז
- 1 כף שמן זית
- 1 כף אורגנו טרי או יבש קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
במידה והקישואים בינוניים פורסים אותם לאורכם ל- 4 חלקים שווים ובעזרת כף מרוקנים את הליבה כף שתיווצר מעין סירה. במידה והקישואים קטנים מרוקנים אותם מהליבה כשהם שלמים.
-
03.
מקצצים את ליבת הקישואים ומניחים בקערה. מוסיפים את גבינת הכנען, פתיתי העמק, הביצים והפטרוזיליה, מתבלים ומערבבים היטב.
-
04.
ממלאים את הקישואים בתערובת הגבינות ומצפים אותם תחילה בקמח, אח"כ בביצים הטרופות ולבסוף בפרורי הלחם או הגרסיני.
-
05.
מכניסים לשמן שחומם לחום גבוה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.
-
06.
מסדרים את הקישואים בכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך 30 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים, יוצקים מעל הקישואים ומגישים חם או קר.
הכנת? כאן מדרגים