קישואים ממולאים בגבינה עם רוטב קרם פרש ויוגורט | השף הלבן

קישואים ממולאים בגבינות

מנה ראשונה קסומה של קישואים וגבינות

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קישואים ממולאים בגבינות

המרכיבים ל6 ממולאים:

  • 6 קישואים בינוניים ארוכים או קטנים ומלאים
  • 250 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון
חומרים לציפוי:
  • 1 כוס פרורי לחם
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות
חומרים לרוטב:
  • 200 מ"ל קרם פרש
  • 2 גביעי שלי יוגורט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף אורגנו טרי או יבש קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    במידה והקישואים בינוניים פורסים אותם לאורכם ל- 4 חלקים שווים ובעזרת כף מרוקנים את הליבה כף שתיווצר מעין סירה. במידה והקישואים קטנים מרוקנים אותם מהליבה כשהם שלמים.

  • 03.

    מקצצים את ליבת הקישואים ומניחים בקערה. מוסיפים את גבינת הכנען, פתיתי העמק, הביצים והפטרוזיליה, מתבלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    ממלאים את הקישואים בתערובת הגבינות ומצפים אותם תחילה בקמח, אח"כ בביצים הטרופות ולבסוף בפרורי הלחם או הגרסיני.

  • 05.

    מכניסים לשמן שחומם לחום גבוה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.

  • 06.

    מסדרים את הקישואים בכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים, יוצקים מעל הקישואים ומגישים חם או קר.  

הכנת? כאן מדרגים
(130)