פלפלים ממולאים קלים להכנה
פלפלים ממולאים. מתכונים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 6 פלפלים אדומים או צהובים
- חצי קילו בשר טחון
- כוס וחצי אורז שנשטף היטב
- 1 בצל חתוך לעיגולים דקים
- 1/2 רסק עגבניות גדול
- 3 ליטר מים
- מעט שמן רגיל לטיגון
- מלח
- כורכום
- פפריקה מתוקה
- כמון
- חוויאג' למרק
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים : את הבשר, האורז והתבלינים עד שהכל מתאחד .
-
02.
מטגנים בסיר , את הבצל החתוך לטבעות דקות עד הזהבה.
-
03.
חותכים את הפלפלים בשליש העליון כך שיהיו פתוחים למילוי, מנקים היטב מגרעינים. לא לזרוק את החלק העליון של הפלפל .
-
04.
ממלאים את הפלפל בתערובת הבשר, וממה שנותר מהתערובת מכינים קציצות עגולות.
-
05.
מוסיפים לסיר המים רסק עגבניות ומשתמשים לרוטב באותם התבלינים שטיבלנו בהם את הבשר.
-
06.
שהרוטב רותח, מכניסים בזהירות את הפלפלים והקציצות לרוטב .
-
07.
סוגרים את הסיר עם המכסה מורידים את האש לאש נמוכה.
הכנת? כאן מדרגים