מתכון פלפלים ממולאים קלים להכנה | השף הלבן

פלפלים ממולאים קלים להכנה

פלפלים ממולאים. מתכונים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: גל כהן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלים ממולאים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 6 פלפלים אדומים או צהובים
  • חצי קילו בשר טחון
  • כוס וחצי אורז שנשטף היטב
  • 1 בצל חתוך לעיגולים דקים
  • 1/2 רסק עגבניות גדול
  • 3 ליטר מים
  • מעט שמן רגיל לטיגון
  • מלח
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • חוויאג' למרק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים : את הבשר, האורז והתבלינים עד שהכל מתאחד .

  • 02.

    מטגנים בסיר , את הבצל החתוך לטבעות דקות עד הזהבה.

  • 03.

    חותכים את הפלפלים בשליש העליון כך שיהיו פתוחים למילוי, מנקים היטב מגרעינים. לא לזרוק את החלק העליון של הפלפל .

  • 04.

    ממלאים את הפלפל בתערובת הבשר, וממה שנותר מהתערובת מכינים קציצות עגולות.

  • 05.

    מוסיפים לסיר המים רסק עגבניות ומשתמשים לרוטב באותם התבלינים שטיבלנו בהם את הבשר.

  • 06.

    שהרוטב רותח, מכניסים בזהירות את הפלפלים והקציצות לרוטב .

  • 07.

    סוגרים את הסיר עם המכסה מורידים את האש לאש נמוכה.

הכנת? כאן מדרגים
(24)