פטריות במילוי גבינות | השף הלבן

פטריות במילוי גבינות

מתכון מהיר שפשוט חובה לנסות! פטריות ממולאות בגבינה זו מנה נוסטלגית מנצחת לכל שולחן.

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות במילוי גבינות
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים ל 10 יחידות:

  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 בצל לבן/סגול קצוץ
  • 3 שיני שום
  • צרור עלי בזיליקום קצוצים
  • 200 גרם חבילת גבינת כנען תנובה
  • 1/3 חבילת פתיתי טריו של השף הלבן (100 גרם)
  • 10 פטריות פורטבלו או שמפיניון גדולות
  • ספריי שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מטגנים בצל קצוץ עם חמאה, מוסיפים שום קצוץ וממשיכים לטגן.

  • 02.

    מכבים את האש ונותנים לבצל והשום להתקרר.

  • 03.

    מוסיפים לבצל והשום את גבינת הכנען, גבינת הטריו והבזיליקום הקצוץ, מתבלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מסירים את הרגל של הפטריות ומשמנים אותן מכל הצדדים בעזרת ספריי שמן או שמן רגיל.

  • 05.

    מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה, ממלאים כף גדושה מתערובת המילוי ודוחסים מעט.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו למשך כ-10 דקות עד שתערובת הגבינות מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.