בלינצ׳ס שוקולד במלית קציפת גבינה
בלינצ׳ס דקיקים בטעם שוקולד ממולאים בקציפת עוגת גבינה ווניל בליווי סירופ מייפל וסירופ שוקולד. קינוח מפנק וטעים לחג השבועות ולכל ימות השנה
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל20-22:
לעלי בלינצ'ס
- 2 ביצים טרופות
- 1 כוס קמח
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- 1 כף סוכר
- 1 כוס חלב חמים
- 1 שקית סוכר וניל
- 25 גרם חמאה מומסת
- קורט מלח
למילוי
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 1 אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
- 250 גרם גבינה לבנה 9%
- 3 כפות סוכר
- חצי כוס חלב
- 1 שקית סוכר וניל
לציפוי:
- סירופ שוקולד או סירופ מייפל, על פי העדפה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במיקסר/מערבל ידני/בלנדר מוט את כל המרכיבים של עלי הבלינצ'ס.
-
02.
מחממים מחבת, משמנים מעט ובעזרת מצקת יוצקים מן התערובת ומשטחים על פני המחבת, מחכים שישחים והופכים למספר שניות, מוציאים וממשיכים הלאה.
-
03.
מצננים את עלי הבלינצ'ס
-
04.
מקציפים את חומרי המילוי במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
-
05.
ממלאים את העלים במלית ומקררים.
-
06.
בעת ההגשה יוצקים סירופ מייפל/שוקולד על פי ההעדפה.
הכנת? כאן מדרגים