נאצ'וס בגבינה מתובלת

נאצ'וס גבינות – מתובלים היטב שמכינים ברגע וקולים מתחת לגריל במשך 3-2 דקות.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאצ'וס בגבינה מתובלת
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 200 גרם נאצ'וס (בטעם טבעי או טבעי מלוח)
  • 1 שקיק (200 גרם) פתיתי גבינת מוצרלה מסדרת קולקשן
  • 150 גרם גבינת גלעד־קצ'קבל "תנובה" מגוררת גס
  • 2-1 כפיות תערובת תיבול צ'ימיצ'ורי
  • פתיתי צ'ילי או שאטה לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים את הגריל של התנור. מכינים תבנית אפייה שטוחה 23x36 ס"מ (או תבנית שטוחה אחרת ששטחה דומה).

  • 03.

    מסדרים את הנאצ'וס בתבנית בצפיפות כשהם חופפים מעט זה את זה - משתדלים שהנאצ'וס יכסו את כל שטח התבנית בלי "חורים".

  • 04.

    זורים על הנאצ'וס את פתיתי המוצרלה ואת הקצ'קבל המגוררת. בוזקים תערובת צ'ימיצ'ורי ביד נדיבה ומתבלים בפתיתי צ'ילי בהתאם לדרגת החריפות הרצויה.

  • 05.

    מניחים את התבנית על רשת במרחק 20 ס"מ מתחת לגריל וקולים במשך 3-2 דקות, רק עד שהגבינה נמסה - משגיחים מקרוב כדי להבטיח שהגבינה לא תשחים או תיחרך. מוציאים ומגישים מיד עם הרבה מפיות נייר לניגוב הידיים. קורעים חתיכות ממשטח הנאצ'וס ואוכלים.

    טיימר מופעל

    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(87)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.