המרכיבים ל25-30 מנות:
- 3 כפות קמח
- בצל בינוני
- 2 ביצים
- 6 תפוחי אדמה בינוניים- רצוי אדומים
- תבלינים- מרק עוף, פלפל שחור, מלח ועוד..
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים את התפוחי אדמה ולאחר מכן סוחטים טוב טוב את הנוזלים.
-
02.
תוך כדי קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף נוטה לשחום.
-
03.
לוקחים קערה ומוסיפים את כל המרכיבים ביחד ומערבבים טוב טוב.
-
04.
לוקחים מחבת או סיר ומחממים שמן שיהיה חם ושיכסה עד למחצית מהלביבה לפחות, לפני שמטגנים לסחוט שוב את הנוזלים.
-
05.
שהלביבות יהיו שחומות ולא חומות!!
הכנת? כאן מדרגים