אומלט סלט יווני
משתעממים מהחביתה הרגילה? שדרגו אותה עם ירקות וגבינה ותקבלו כבר אומלט סלט יווני! מתכון גם בריא וגם טעים במיוחד שיהפוך את ארוחת הערב לחגיגה גדולה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 1:
- 1 כפית חמאת "תנובה" (אפשר להמיר בשמן זית)
- 2 עגבניות שרי קצוצות
- ¼ פלפל אדום / ירוק קצוץ דק
- ½ מלפפון קצוץ דק
- חופן בצל ירוק קצוץ
- 2 ביצים טרופות בקערה
- 30 גרם גבינת פטה כבשים 20% "פיראוס" חתוכה לחתיכות קטנות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים חמאה/שמן זית במחבת ומוסיפים את כל הירקות והבצל. מטגנים את הירקות כשלוש דקות עד שהם מעט מתרככים.
-
02.
מוסיפים את הביצים ומטגנים כ2-3 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מניחים את הפטה על החביתה ומקפלים אותה לחצי (בצורת אומלט).
-
04.
הופכים ומטגנים עוד כדקה מכל צד.
-
05.
מגישים מיד לצד סלט וגבינה.
הכנת? כאן מדרגים