נתחונים צמחוניים בטעם בקר | השף הלבן

נתחונים צמחוניים בטעם בקר

מאת: נעה קנריק
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נתחונים צמחוניים בטעם בקר

המרכיבים ל2:

מרכיבים:
  • 1 חבילת נתחים בטעם בקר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות ברוקולי מופרד לתפרחות
  • 1 בצל לבן פרוס דק
  • 5 מיני פלפלים צבעוניים חתוכים לפרוסות
  • 1 פלפל חריף אדום פרוס
  • 1/4 כוס סויה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת: מקפיצים עם שמן זית

  • 02.

    תפרחות ברוקולי

  • 03.

    פרוסות בצל סגול

  • 04.

    אספרגוס

  • 05.

    מיני פלפלים צהובים/ כתומים

  • 06.

    פרוסות פלפל אדום חריף

  • 07.

    ונתחים בטעם בקר

  • 08.

    מתבלים במעט רוטב סויה

  • 09.

    מלח ופלפל

הכנת? כאן מדרגים
(0)