מחבת רטטוי ונקניקיות טבעוניות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מחבת רטטוי ונקניקיות טבעוניות

ארוחת הערב המושלמת של עומר מילר: מחבת עם חצילים, פלפלים, עגבניות וקישואים ברוטב עגבניות עשיר ובתוספת של נקניקיות טבעוניות של טירת צבי. מתכון שכדאי לנסות

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מחבת רטטוי ונקניקיות טבעוניות
צילום: בועז לביא עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3-4 מנות:

  • 1 חבילה נקניקיות טבעונית בסגנון צ'וריסוס "טירת צבי"
  • 1 חציל
  • 2 פלפלים אדום וצהוב
  • 2 זוקיני ירוקים
  • 1 בצל סגול
  • 1 כף טימין
  • 10 עלי בזיליקום
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 4 שיני שום
  • 1/2 כוס שעועית לבנה מבושלת
  • 1 כוס מיץ עגבניות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לשימון וטיגון: שמן זית
  • להגשה: לחם לבן קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    קולפים את החציל ופורסים לקוביות גדולות, פורסים באותה הדרך את הזוקיני והפלפלים.

  • 03.

    מניחים על נייר אפייה, מזלפים שמן זית וזורים מלח, פלפל שחור וטימין. מכניסים לתנור לרבע שעה עד להזהבה.

  • 04.

    במחבת רחבה וכבדה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל הסגול על אש בינונית.

  • 05.

    מוסיפים את הנקניקיות וצורבים מכל הצדדים.

  • 06.

    מוסיפים שום ועגבניות שרי חצויות ומגבירים את האש.

  • 07.

    אחרי חמש דק מוסיפים מיץ עגבניות ומביאים לרתיחה.

  • 08.

    מוסיפים את הירקות הצלויים למחבת ומתבלים לפי הטעם

  • 09.

    מוסיפים עלי בזילקום ומגישים עם לחם לבן קלוי

הכנת? כאן מדרגים
(0)