טופו ברוטב טריאקי ואננס
מנת טופו עשירה בטעמים ובחלבון שמכינים בקלות על המנגל ביום העצמאות, או על מחבת פסים בכל יום אחר! לא תאמינו כמה היא טעימה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בר פיירמן
עיצוב: בר פיירמן
המרכיבים ל5 מנות:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
לרוטב:
- ½ כוס קטשופ
- 2 כפות מייפל
- 2 כפיות נוזל מעושן (לא חובה)
- 3 כפות פפריקה מעושנת
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כפית כמון
- מלח פלפל לפי טעם
- ½ עד ⅔ כוס מים
תוספות:
- 4-6 פרוסות אננס טרי או משימורים
הוראות הכנה:
-
01.
בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לנתחים עבים (4-6 נתחים מחבילת טופו אחת)
-
02.
בסיר קטן מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש
-
03.
מורחים את נתחי הטופו ברוטב בנדיבות, מניחים על המנגל או על מחבת פסים וצורבים היטב מכל הכיוונים. מסירים מהאש
-
04.
מניחים את פרוסות האננס על המנגל או על מחבת פסים וצורבים עד להשחמה
-
05.
מגישים את נתחי הטופו יחד עם פרוסות האננס הצרובות
הכנת? כאן מדרגים