טופו ברוטב טריאקי ואננס | השף הלבן

טופו ברוטב טריאקי ואננס

מנת טופו עשירה בטעמים ובחלבון שמכינים בקלות על המנגל ביום העצמאות, או על מחבת פסים בכל יום אחר! לא תאמינו כמה היא טעימה

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טופו ברוטב טריאקי ואננס
צילום: בר פיירמן עיצוב: בר פיירמן

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
לרוטב:
  • ½ כוס קטשופ
  • 2 כפות מייפל
  • 2 כפיות נוזל מעושן (לא חובה)
  • 3 כפות פפריקה מעושנת
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית כמון
  • מלח פלפל לפי טעם
  • ½ עד ⅔ כוס מים
תוספות:
  • 4-6 פרוסות אננס טרי או משימורים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לנתחים עבים (4-6 נתחים מחבילת טופו אחת)

  • 02.

    בסיר קטן מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש

  • 03.

    מורחים את נתחי הטופו ברוטב בנדיבות, מניחים על המנגל או על מחבת פסים וצורבים היטב מכל הכיוונים. מסירים מהאש

  • 04.

    מניחים את פרוסות האננס על המנגל או על מחבת פסים וצורבים עד להשחמה

  • 05.

    מגישים את נתחי הטופו יחד עם פרוסות האננס הצרובות

הכנת? כאן מדרגים
(8)