קציצות נסיכת הנילוס עסיסיות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קציצות נסיכת הנילוס עסיסיות

עסיסיות, זהובות וטעימות במיוחד: מתכון לקציצות דג נסיכת הנילוס שקשה להפיק לנשנש. פתרון מושלם לארוחת צהריים או אפילו לכריך שישי המסורתי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות נסיכת הנילוס עסיסיות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 5 יחידות פילה נסיכת הנילוס "דגי תנובה" מופשר על פי ההוראות שעל האריזה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • כפית מלח
  • כפית שום גבישי
  • לטיגון: שמן קנולה
למטבל:
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים במעבד מזון את נסיכת הנילוס בפולסים עד לקבלת חתיכות קטנות (אך לא טחונות)

  • 02.

    מעבירים את הדג לקערה, מוסיפים ביצים, פירורי לחם, מלח ושום ומערבבים.

  • 03.

    יוצרים מהבלילה קציצות, מטגנים במחבת עם שמן חם עד להזהבה משני הצדדים.

  • 04.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב

  • 05.

    מגישים את הקציצות לצד הרוטב וירקות מכל סוג שאוהבים. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.