פיש טאקו דפי אורז עם דג וירקות
זוכרים את המנה שכולם דיברו עליה? אז קבלו את הגרסה שלנו: פיש טאקו שמכינים עם דפי אורז מטוגנים ולקט ירקות חריף-מתוק. מושלם לבראנץ' קליל וקיצי

המרכיבים ל 4 מנות:
- 2 פילה לברק או בס ללא העור
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח גס
- 1 שקית לקט אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
- 3 שיני שום קצוצות
- 3 כפות רוטב סרירצ'ה
- 3 כפות שמן שומשום
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 4 דפי אורז
- לטיגון: שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את הדג על נייר אפייה משומן מעט מורחים בשמן זית, מפזרים מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל-25 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
במחבת מניחים שמן שומשום ואת לקט הירקות, מערבבים ומוסיפים שום, מלח וסרירצ'ה.
-
03.
מטגנים תוך כדי ערבוב על להבה נמוכה כ- 8 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מהאש ומערבבים עם כוסברה טרייה.
-
05.
חותכים את פילה הדג לחתיכות בינוניות בעזרת הידיים ומוסיפים בזהירות לתערובת.
-
06.
מחממים שמן עמוק בסיר, מניחים דף אורז ונועצים במרכזו מצקת כך שהעלה יתקמר ותתקבל מעין קערית. מטגנים עד שהעלה הופך קריספי ומעבירים לרשת לצינון.
-
07.
מגישים את תערובת הירקות והדג על עלה קריספי מיד לפני ההגשה.
-
08.
בתאבון!