פיש טאקו דפי אורז עם דג וירקות - מאת אינס ינאי | השף הלבן

פיש טאקו דפי אורז עם דג וירקות

זוכרים את המנה שכולם דיברו עליה? אז קבלו את הגרסה שלנו: פיש טאקו שמכינים עם דפי אורז מטוגנים ולקט ירקות חריף-מתוק. מושלם לבראנץ' קליל וקיצי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיש טאקו דפי אורז וירקות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 פילה לברק או בס ללא העור
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 שקית לקט אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות רוטב סרירצ'ה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 4 דפי אורז
  • לטיגון: שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את הדג על נייר אפייה משומן מעט מורחים בשמן זית, מפזרים מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל-25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    במחבת מניחים שמן שומשום ואת לקט הירקות, מערבבים ומוסיפים שום, מלח וסרירצ'ה.

  • 03.

    מטגנים תוך כדי ערבוב על להבה נמוכה כ- 8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 04.

    מסירים מהאש ומערבבים עם כוסברה טרייה.

  • 05.

    חותכים את פילה הדג לחתיכות בינוניות בעזרת הידיים ומוסיפים בזהירות לתערובת.

  • 06.

    מחממים שמן עמוק בסיר, מניחים דף אורז ונועצים במרכזו מצקת כך שהעלה יתקמר ותתקבל מעין קערית. מטגנים עד שהעלה הופך קריספי ומעבירים לרשת לצינון.

  • 07.

    מגישים את תערובת הירקות והדג על עלה קריספי מיד לפני ההגשה.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.