סלמון ברוזמרין סלרי שמיר והמון שום – מנה ב10 דקות | השף הלבן

סלמון בשום ורוזמרין 

דג הסלמון מככב במתכון טעים ופשוט

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלמון בשום ורוזמרין 

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 פרוסות דג סלמון פרוס נקי ושטף "דגי תנובה"
  • שום כתוש בנדיבות
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • עלים ירוקים-רוזמרין, סלרי ושמיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתבנית רחבה בעלת שוליים מרפדים בניר אפיה. מפזרים את צרור העלים.

  • 02.

    מניחים עליו את פרוסות הדג במרחק קטן אחד מהשני. עליו למרוח שום כתוש. לפזר פלפל שחור ובנדיבות לצקת על כל פרוסה שמן זית.

  • 03.

    אופים בתנור חם כ-15 דק’ או עד שזה מזהיב. מומלץ להגיש כל מנה עם סלט ירוק. פירה או תפוח”א אפוי בנייר כסף.

הכנת? כאן מדרגים
(320)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.