מתכון דג אמנון עם חומוס | השף הלבן

דג אמנון עם חומוס

דג אמנון מבושל עם חומוס

מאת: עורך השף הלבן
קלה רמת מיומנות
דג אמנון עם חומוס

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 דגי אמנון בינוניים חתוכים ל -3 ומנוקים
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משומר)
  • חופן גדול כוסברה קצוצה
  • 2 כפות פפריקה (אפשר לגוון מתוק וחריף)
  • 3 פלפלים יבשים מתוקים
  • מלח
  • שמן
  • 2 גמבות חתוכות גס
  • 1 עגבנייה חתוכה לרבעים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר.

  • 02.

    מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפליבש, חומוס וגמבה.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים.

  • 04.

    יוצקים מעל הדגים ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה.

  • 05.

    מבשליםכ - 25 דקות באש קטנה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.