סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי | השף הלבן

סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי

את המנה הבאה ניתן להגיש חמה או קרה: היא יכולה לשמש כתוספת בריאה, טעימה וצבעונית, או כסלט פתיחה. להקפיץ, לערבב ולהגיש

מאת: סנפרוסט וואלה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל 5:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום, פרוסות דק
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את השום ומטגנים מעל להבה בינונית כחצי דקה, עד שהשום מתרכך מעט.

  • 02.

    מוסיפים את השעועיות ומטגנים תוך כדי ערבוב 3-2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים. ניתן להכין שעתיים מראש ולהגיש בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.