רוטב שמנת פטריות לפסטה
עדיין לא מצאתם את האחד?! הנה הוא – מתכון מושלם לרוטב שמנת ופטריות, קל ומהיר להכנה והולך מצוין עם כל פסטה שאתם אוהבים!
המרכיבים ל2:
- חבילת שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 4 שיני שום
- 1 חבילת פטריות שמפניון טריות
- 1/2 כוס חלב תנובה
- רוזמרין
- אגוז מוסקט
- פלפל גרוס
- מלח
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" / גבינת עמק מגוררת
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית לאחר מכן מטנגים מעט את הפטריות עד שהן מקבלות צבע זהוב ומתכווצות מעט.
-
02.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את השמנת המתוקה ואת החלב ומטגנים עוד 3 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את המוסקט, המלח והפלפל. כאן אפשר להוסיף את הרוזמרין למי שאוהב.
-
05.
מחלקים את הפסטה למנות הגשה ושופכים מעל מעט מהרוטב. מגישים בתוספת פתיתי גבינת פרמזן או עמק.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. העניין עם פסטה שמנת היא שלכל אחד יש את המתכון האישי שלו. עדיין לא מצאתם את האחד?! הנה הוא - מתכון מושלם לרוטב שמנת ופטריות, קל ומהיר להכנה והולך מצוין עם כל פסטה שאתם אוהבים!